Vandaag Telecom


Nipkowlaan 11 9207 JA Drachten
0512-745060 Klik om te bellen

Over Vandaag Telecom

VANDAAG telecom levert aan de zakelijke eindgebruiker diensten zoals Internet access, mobiele telefonie en Voice over IP. Daarnaast zijn we betrokken bij de aanleg van glasvezelnetwerken binnen uw gemeente, verzorgen we de aanleg van interne datanetwerken volgens de laatste technologie en zijn we betrokken als onderaannemer bij de uitrol van grote projecten op telecom gebied. U zult ons met name tegenkomen binnen het zakelijke segment maar ook voor de particuliere eindgebruiker staan wij dagelijks klaar met onze expertise.

/// VANDAAG TELECOM BIEDT TOTAALCONCEPT
VANDAAG telecom levert en installeert professionele oplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie, ICT-dienstverlening en glasvezeltechniek. Bij ons kunt u voor het complete traject terecht, van probleemstelling tot een werkende oplossing. Wij geven een volledig advies, installeren zelf turn-key alle aangeboden apparatuur en bovendien voorzien wij zelf in de serviceopvolging.

Met meer dan 35 medewerkers zetten we ons in om voor uw vraagstuk op het gebied van data, telefonie of glasvezel een perfecte oplossing te vinden. Wij zullen er alles aan doen om aan u de best mogelijke dienstverlening te leveren. Mocht u vragen hebben, stelt u die dan gerust aan onze medewerkers. Ook wanneer u specifieke wensen heeft, aarzel dan niet om deze aan onze medewerkers kenbaar te maken.

Vandaag Telecom in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Datanetwerken
GSM Gateway
Inbouw van car kits
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van abonnementen
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen
Voice response systemen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Vandaag Telecom


Nipkowlaan 11 9207 JA Drachten
0512-745060 Klik om te bellen