Teleknowhow - von Henning Telecom


Kraanvogellaan 5b 3136 JA Vlaardingen
0102497340 Klik om te bellen

Over Teleknowhow - von Henning Telecom

Teleknowhow verzorgt dienstverlening op het gebied van communicatie toepassingen voor zowel de telecommunicatie als datacommunicatie in het midden en klein bedrijf. Te denken valt hierbij aan zowel on-premiss als hosted telefonie oplossingen voor zakelijk gebruik en thuiswerkers of mobiele gebruikers, maar ook aan WIFI of andere netwerk of computer oplossingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het koppelen van uw CRM/ERP pakket met de telefonie omgeving ten behoeve van een snelle klantherkenning bij telefoonverkeer.

In diverse bedrijfstakken uit zowel de profit- als non-profit sector is vaak behoefte aan een Telecom & Data toepassing die voldoet aan de specifieke wensen en eisen van de organisatie. Teleknowhow heeft ruime ervaring op dit gebied en kan u helpen bij het analyseren van de behoefte in uw organisatie en het opstellen van een plan van aanpak.Met name waar het gaat om geavanceerde apparatuur is het prettig om vanaf de tekentafel tot en met de oplevering een vast aanspreekpunt te hebben.

Voor de producten uit ons portfolio kunnen we een gedegen opleiding en ondersteuning verzorgen, voor zowel de Business partner als de eindgebruiker. Onze filosofie is om kennis te verstrekken in duidelijke taal. Voor de leverancier op acceptabel technisch niveau en voor de gebruiker in duidelijke begrippen.

Teleknowhow is een handelsmerk van Von Henning Telecom, gevestigd in Vlaardingen.

Teleknowhow - von Henning Telecom in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Call Center
Datanetwerken
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen
Voice response systemen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Teleknowhow - von Henning Telecom


Kraanvogellaan 5b 3136 JA Vlaardingen
0102497340 Klik om te bellen