TelecomShop.nl


Trasmolenlaan 12 3447 GZ Woerden
088 008 6000 Klik om te bellen

Over TelecomShop.nl

TelecomShop is dé online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. Van headset tot voip telefoon en van antwoordapparaat tot telefooncentrale, wij kunnen het leveren.

TelecomShop onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.

Onze betrokkenheid bij de klant blijft ook na levering bij de installatie en het gebruik. Hierdoor bent u verzekerd bent van de optimale kwaliteit van uw aankoop.

TelecomShop gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van de klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

TelecomShop is sinds het jaar 2000 via haar moederbedrijf Sigmacom in Nederland actief met de verkoop van telecommunicatie producten en oplossingen aan bedrijven.

Heeft u vragen? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.

TelecomShop.nl in het kort

Diensten

Call Center
GSM Gateway
Headsets
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen
Voice response systemen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

TelecomShop.nl


Trasmolenlaan 12 3447 GZ Woerden
088 008 6000 Klik om te bellen