QWi Engineering B.V.


Weteringstraat 17 7041 GW 's-Heerenberg
0314 744 014 Klik om te bellen

Over QWi Engineering B.V.

Next level ICT services
 

Met QWi haal je een hoop kennis en ervaring in huis. In de afgelopen tien jaar hebben wij al bij veel grote en kleine bedrijven mogen bewijzen dat wij echt het verschil kunnen maken. Wij zijn gespecialiseerd in WiFi-, VoIP-, en Camera oplossingen in met name de Hospitality-, Retail-, en logistiek sector. Het geen natuurlijk niet wil zeggen dat wij niet ook regelmatig door bedrijven in andere sectoren gevraagd worden om voor hen het verschil te maken.

Op deze website laten wij je graag ontdekken hoe wij ook jouw verwachtingen kunnen overtreffen. Samen doen wij net even dat stapje extra om jou in alle gevallen de best mogelijke oplossing te bieden voor nu en in de toekomst!

Over ons

QWi levert next level ICT services. Geen enkel bedrijf kan werken zonder ICT. En toch wil je daar eigenlijk niet mee bezig zijn. Als ondernemer wil je alle aandacht kunnen besteden aan jouw corebusiness. Daarom focussen wij graag op ónze corebusiness. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT systemen doen wat je ervan verwacht. Of het nu draait om WiFi, VoIP telefonie of het beveiligen van jouw bedrijf, productieprocessen of medewerkers, wij regelen het voor je en zorgen ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt, ook in jouw branche. Dat noemen wij nu ‘Next level ICT services’!

QWi Engineering B.V. in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Datanetwerken
IP telefonie
TAAS : Thuisweken as a service, WaaS WiFi as a service
Verkoop van abonnementen
Verkoop van telefoontoestellen
WiFi
WiFi netwerken
WiFi, WiFi Marketnig, Camerasystemen, Hosted VoIP, Netwerkbeheer

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

QWi Engineering B.V.


Weteringstraat 17 7041 GW 's-Heerenberg
0314 744 014 Klik om te bellen