OpMaat Telecom


Golf van Biskaje 4 - A12 3446 CP Woerden
0850485858 Klik om te bellen

Over OpMaat Telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring is OpMaat Telecom uw betrouwbare partner voor telecommunicatie- en ICT diensten. Wij bieden u professioneel en onafhankelijk advies over de inrichting van uw bedrijfscommunicatie. Het team van OpMaat Telecom bestaat uit goed opgeleide, enthousiaste en gedreven medewerkers. Ons team richt zich op kwaliteit, flexibiliteit en samenwerking. Het opbouwen van goede relaties met onze klanten vinden wij belangrijk en staat daarom centraal in ons werk. Door nauw contact en een persoonlijke betrokkenheid kennen wij uw situatie en kunnen wij altijd een passend advies geven.

Onze missie is dat we voor iedere zakelijke klant dé partner in bedrijfscommunicatie zijn. Dat betekent voor u dat de service van OpMaat Telecom niet ophoudt bij de levering en installatie van telecomproducten, net zo belangrijk is een goede nazorg. Wij blijven gedurende onze samenwerking monitoren of de geboden oplossingen nog steeds aansluiten bij uw bedrijf en bedrijfsprocessen.

Verhoog uw efficiëntie en verlaag uw kosten.
Wij gaan graag de uitdaging aan om uw telecom situatie nog beter in te richten. Bel of mail ons voor een inventariserend consult.

Waar wij voor staan: Betrouwbaar advies; we bieden altijd een eerlijk, helder en onafhankelijk advies. Als iets kan, geven we het aan, als iets onmogelijk is zeggen we het ook. Persoonlijk contact; mensen doen zaken met mensen. We hechten enorm veel waarde aan lange termijn-relaties. Goede service; wij werken er iedere dag aan om onze dienstverlening nog beter te maken en zetten net dat stapje extra. Eenvoud; we houden zaken graag eenvoudig, zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Geen kleine lettertjes, onnodig complexe teksten en verwarrend vakjargon. Kennis van zaken; we adviseren, installeren, informeren en inspireren. Kennis van zaken is daarbij essentieel.

Onze mensen weten waar ze over praten.

Foto's

Wil jij zakelijk altijd en overal bereikbaar zijn
Met de hele organisatie werken vanuit de cloud?
Mobiele telefonie is deze tijd niet meer weg te denken.
Ben jij op zoek naar een communicatieoplossing voor jouw bedrijf?
Onze missie?

OpMaat Telecom in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Datanetwerken
GSM Gateway
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van abonnementen
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Logo OpMaat Telecom

OpMaat Telecom

OpMaat Telecom


Golf van Biskaje 4 - A12 3446 CP Woerden
0850485858 Klik om te bellen