IP-ONE BV


Heereweg 21 2161 AC Lisse
088 2525 800 Klik om te bellen

Over IP-ONE BV

IP One is de leukste zakelijke service provider van Nederland en biedt al jarenlang telefonie- en internetdiensten voor de zakelijke markt aan. In de afgelopen jaren is IP One uitgegroeid tot een bedrijf dat flexibele contracten aanbiedt inclusief persoonlijke service. Een combinatie die je tegenwoordig niet bij veel andere telecombedrijven tegenkomt!

De afgelopen jaren is gebleken dat onze aanpak succesvol is. Daarom is het nu de hoogste tijd om onze succesvolle aanpak te gaan delen met partners en dealers die graag met ons samenwerken. Partners en dealers van IP One krijgen de mogelijkheid om al onze wholesale diensten aan hun eigen klanten te verkopen. Door onze krachten te bundelen, intensief samen te werken en elkaar te ondersteunen waar nodig kunnen we samen nog beter worden!

Portfolio IP One. 

IP One biedt alle diensten aan die een gemiddeld kantoor nodig heeft, namelijk:

  • Vaste telefonie (VoIP-telefonie)
  • Mobiele telefonie
  • Internet
  • Clouddiensten

Vaste telefonie.

Wij bieden een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing, bellen via internet, waardoor bedrijven zonder grote investering kunnen profiteren van alle voordelen die VoIP-telefonie met zich meebrengt, zoals gratis bellen met collega`s en flexibele contracten. 

Mobiele telefonie.

Met onze mobiele telefonie bieden wij altijd een perfect basisproduct met veel slimme functionaliteiten. Het basispakket kan eenvoudig worden uitgebreid met veel extra`s. Zo is vast mobiel mogelijk waardoor overal het vaste nummer bereikt kan worden. 

Internet.

IP One biedt verschillende internetverbindingen aan, namelijk DSL en glasvezel. Hierdoor kunnen wij altijd een passende en geschikte oplossing bieden, wat de behoeften van een bedrijf ook zijn en om welke digitale toepassing het ook gaat.

Clouddiensten.

Tegenwoordig verhuizen steeds meer kantoorapplicaties naar het internet waardoor een werkplek 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar is. Wij bieden clouddiensten met een handig en flexibel abonnementsmodel aan in plaats van lange contracten.

Kubus.

Met onze webportal Kubus bieden wij onze partners en dealers de mogelijkheid om alles overal eenvoudig te kunnen regelen. Alles voor jouw eindklanten kan in Kubus worden geregeld: van een online postcodecheck voor de verbindingen tot alle toools om diensten bij jouw klanten aan te kunnen sluiten en een online leverstraat voor al onze telefonie-, internet- en clouddiensten: onze partners en dealers vinden alles online in Kubus!

Flexibiliteit.

Wij van IP One zijn dol op flexibiliteit en geloven absoluut niet meer in ellenlange contracten. Daarom zijn de vaste telefonie-, mobiele telefonie-, en internetcontracten per maand aanpasbaar. Dus groeit of krimpt een bedrijf, dan groeien of krimpen de diensten gewoon mee!

Service en Support.

Ons service en supportteam vormt de kern van IP One. Persoonlijke service en support vinden wij dan ook een van de belangrijkste dingen voor onze partners en dealers. Partners en dealers kunnen via een ticketsysteem in Kubus eenvoudig tickets naar ons service en supportteam sturen die er vervolgens mee aan de slag gaan. Lukt het jou even niet? Dan staat ons service en supportteam gewoon voor je klaar! Wij werken samen en helpen elkaar dus waar nodig.

IP-ONE BV in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Inbouw van car kits
IP telefonie
Leverancier voor telecom en IT resellers
Verkoop van abonnementen
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven

Artikelen

IP-ONE Partner van het Jaar van Priority Telecom

PERSBERICHT IP-ONE Partner van het Jaar van Priority Telecom Lisse, 21 september 2009. Op donderdag 17 september reikte Priority voor het vierde jaar haar prestigieuze ‘Partner...

Onze locatie

IP-ONE BV


Heereweg 21 2161 AC Lisse
088 2525 800 Klik om te bellen