Hoekstra Portofoons BV


Warme Hoek 5 8401 CK Gorredijk
0513462638 Klik om te bellen

Over Hoekstra Portofoons BV

Portofoons huren of kopen voor uw bedrijf, evenement of welke toepassing dan ook? Hoekstra Portofoonverhuur heeft een jarenlange ervaring met het verkopen en verhuren van portofoons, mobilofoons en megafoons. U vertelt ons voor welke toepassing u de apparatuur wilt huren of kopen en wij zorgen vervolgens voor de beste oplossing.

Portofoons, mobilofoons en megafoons
Doen waar je goed in bent. Dat is ons motto en om die reden werken wij voor de verhuur met een beperkt assortiment bestaande uit verschillende topmodellen van Motorola (DP1400, DP4401 en GP340 EX Atex) en Kenwood (TK3701d, NX-1200D en NX-1300D). Voor het huren of kopen van portofoons van deze topmerken en de bijbehorende accessoires kunt u bij Hoekstra Portofoons alle informatie vinden. Uiteraard kunt u de complete Motorola en Kenwood-range bij ons kopen.

Omdat portofoons vaak samengaan met mobilofoons en megafoons vindt u bij Hoekstra Portofoons ook een assortiment van deze artikelen. Kortom, alles binnen handbereik voor een geslaagd evenement of succesvolle bedrijfsvoering. Wilt u naar aanleiding van deze informatie overleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Foto's

Hoekstra Portofoons BV in het kort

Diensten

Satelliet communicatie apparatuur & diensten

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren
Portofoon Verhuur

Onze locatie

Hoekstra Portofoons BV


Warme Hoek 5 8401 CK Gorredijk
0513462638 Klik om te bellen