Digiflex Beveiliging - Telecom - Elektro


Graafseweg 554 6603 CL Wijchen
024-6455515 Klik om te bellen

Over Digiflex Beveiliging - Telecom - Elektro

Digiflex is gespecialiseerd in het aanleggen van telecommunicatie (IP telefonie), datanetwerken, beveiliging en elektrotechniek met bijbehorende apparatuur.
Doordat Digiflex alles in huis heeft om één compleet pakket te kunnen aanbieden aan onze klanten, heeft de klant maar één aanspreekpunt voor de hele installatie. Op al onze systemen kunnen wij onderhoud verrichten, dit geldt met name voor de beveiligingsinstallaties die wij met een VEB installatie-attest opleveren. Dankzij een team van vakmensen en een optimale projectorganisatie zorgen wij dat elk project goed wordt afgerond, zodat de installatie altijd volgens afspraak opgeleverd kan worden.
Digiflex werkt voor bedrijven/instellingen, diverse opdrachtgevers en ook particulieren. Al deze projecten kunnen zowel groot als klein zijn of voor langere perioden. Digiflex komt altijd vrijblijvend de situatie bekijken, zodat wij de juiste oplossing kunnen bieden, dit doet Digiflex voor zowel de grote als de kleine opdrachten. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor beveiliging, telecom, datanetwerken, elektro, camerasystemen enz.
WWW.DIGIFLEX.NL

Foto's

Bedrijfspand Digiflex

Digiflex Beveiliging - Telecom - Elektro in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Datanetwerken
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Digiflex Beveiliging - Telecom - Elektro


Graafseweg 554 6603 CL Wijchen
024-6455515 Klik om te bellen