Diamond Telecom Products B.V.


Vennenweg 7 5807 EH Oostrum
0478580222 Klik om te bellen

Over Diamond Telecom Products B.V.

Diamond Telecom Products BV is sinds 1996 na een afsplitsing als fabrikant en distributeur actief op de telecom randapparatuur markt en heeft veel ervaring en kennis opgedaan om aan veel telecom behoeften te kunnen voorzien. Het productassortiment bestaat uit een breed aanbod met telecom randapparatuur en we onderhouden een klantenbestand met wederverkopers welke voornamelijk actief zijn in de telecom, ICT en installatiemarkt.


Eigen ontwikkelde apparatuur omvat diverse telefoontoestellen voor o.a. industriële en calamiteiten toepassingen, intercoms voor toegangscommunicatie bij deuren en poorten, alarmmelders voor telefonische doormelding van alarmen en storingen, toegangssystemen voor entree controle en meer.


Naast eigen ontwikkelde apparatuur bieden wij het aanbod van VIKING Electronics waar wij inmiddels 20 jaar ervaring mee hebben opgedaan. Het aanbod bestaat o.a. uit diverse telefoontoestellen en intercoms voor zowel analoog als VoIP verbindingen, alarmmelders, toegangssystemen, omroepsystemen en koppelingen, lijnversterkers en veel meer.


Wij denken graag mee bij vraagstukken met betrekking tot communicatieoplossingen met behulp van analoge, VoIP en GSM apparatuur en schuwen niet voor eventuele aanpassingen aan bestaande apparatuur (hardware en software) om aan de wens van de klant te kunnen voldoen.

 

Diamond Telecom Products B.V. in het kort

Diensten

GSM Gateway
IP telefonie
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven
Fabrikant telecom randapparatuur

Onze locatie

Diamond Telecom Products B.V.


Vennenweg 7 5807 EH Oostrum
0478580222 Klik om te bellen