Diamond Telecom Products B.V.


Vennenweg 7 5807 EH Oostrum
0478 580 222 Klik om te bellen

Over Diamond Telecom Products B.V.

Diamond Telecom Products BV is fabrikant van diverse telecomapparatuur en distributeur van het fabricaat VIKING Electronics. Het productassortiment bestaat uit een breed aanbod met telecom randapparatuur en we onderhouden een klantenbestand met wederverkopers welke actief zijn in de telecom, ICT en installatiemarkt.


Eigen ontwikkelde apparatuur omvat diverse telefoontoestellen voor o.a. industriële en calamiteiten toepassingen, intercoms voor toegangscommunicatie bij deuren en poorten, alarmmelders voor telefonische doormelding van alarmen en storingen, toegangssystemen voor entree controle en meer.


Naast eigen ontwikkelde apparatuur bieden wij het aanbod van VIKING Electronics waar wij inmiddels 20 jaar ervaring mee hebben opgedaan. Het aanbod bestaat o.a. uit diverse telefoontoestellen en intercoms voor zowel analoog als VoIP verbindingen, alarmmelders, toegangssystemen, omroepsystemen en koppelingen, lijnversterkers en veel meer.


Wij denken graag mee met uw vraagstukken en wij bespreken graag de mogelijkheden met betrekking tot de toepassing van apparatuur.

Diamond Telecom Products B.V. in het kort

Diensten

GSM Gateway
IP telefonie
Toegangscontrole
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven
Fabrikant telecom randapparatuur

Onze locatie

Diamond Telecom Products B.V.


Vennenweg 7 5807 EH Oostrum
0478 580 222 Klik om te bellen