Destiny


Sluitappel 49 5491 TS Sint-Oedenrode
0882022200 Klik om te bellen

Over Destiny

Op 1 januari 2020 gingen voormalig Motto Communications, OZMO cloud communications en DSD Business Internet verder onder de naam Destiny. Ons doel? Het Nederlandse MKB op een nieuwe manier laten communiceren. Met oplossingen die toekomstbestendig zijn. Met Motto en het clouddistributieplatform FLUX richt Destiny zich op grote White-Label partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Later kwam het portfolio van DSD Business Internet en OZMO erbij, waardoor partners en resellers nu toegang krijgen tot een eenvoudige, gebundelde oplossing die eenvoudig uit te leggen is aan de klant.

Destiny kent haar oorsprong in België, waar het bedrijf werd opgericht door de broers Samuel en Daan De Wever. Samen transformeerden ze het bedrijf van de slaapkamer naar een miljoenenonderneming. Daan studeerde Economie aan de Universiteit van Leuven, gevolgd door een Masterclass Financieel Management in Antwerpen. Gedreven door zijn ondernemersgeest begon hij zijn carrière als mede-oprichter van Belgian Network Solutions (Benesol), een bedrijf dat de inzet van hoogwaardige, redundante netwerkdiensten aanbiedt. In 2004 leidde Daan met succes de opstart van Infranea (samen met haar CEO), een civieltechnisch bedrijf gespecialiseerd in 3D engineering en Building Information Modeling. Hij trad in 2008 in dienst bij Destiny, toen nog een kleine start-up.

Inmiddels is de Destiny uitgegroeid tot een schaalvergroting met Daan als CEO. Het bedrijf heeft in de afgelopen twee jaar een aantal belangrijke overnames gedaan, waarbij het de landsgrenzen heeft overschreden. Destiny staat nu te popelen om de eerste echte Europese Virtual Cloud Telecom Operator te worden, door gebruik te maken van gevestigde activa en te concurreren met alle grote traditionele operatoren. Onze missie? Meer klanten in staat stellen om te profiteren van de digitale uitdagingen en mogelijkheden van morgen.

In 2019 werd Daan bekroond met de ICT Personality of the Year, een prijs die hij te danken heeft aan zijn ondernemingsgeest – wat ook heeft geleid tot de groei van Destiny zoals we het nu kennen.

Foto's

Motto VoIP

Destiny in het kort

Diensten

Call Center
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van telefooncentrales
Voice response systemen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

Destiny


Sluitappel 49 5491 TS Sint-Oedenrode
0882022200 Klik om te bellen