IP-ONE Partner van het Jaar van Priority Telecom

Op donderdag 17 september reikte Priority voor het vierde jaar haar prestigieuze ‘Partner van het Jaar Award’ uit tijdens de Priority Beach Party in Bloemendaal.

PERSBERICHT

IP-ONE Partner van het Jaar van Priority Telecom

Lisse, 21 september 2009.

Op donderdag 17 september reikte Priority voor het vierde jaar haar prestigieuze ‘Partner van het Jaar Award’ uit tijdens de Priority Beach Party in Bloemendaal. Daarbij werd IP-ONE uit Lisse onderscheiden met de “Partner van het jaar Award”, de hoogst haalbare partnererkenning en kwaliteitskeurmerk van Priority, op grond van de bijzondere VoIP Telefonie dienstverlening van IP-ONE. Volgens Richard Bordes, Strategic Partner Manager bij Priority, heeft IP-ONE deze Award verdiend gewonnen door het in de markt zetten van een innovatieve ‘hosted telefoniedienst’. Met deze totaaloplossing, iptelefonie.nl, loopt IP-ONE voorop in de markt en heeft een unieke propositie met dit ‘all-in’ concept, waarbij eindgebruikers - zonder zelf ook maar een euro te hoeven investeren - tegen vooraf bekende vaste periodieke kosten over de modernste en efficiencyverhogende telecom-voorzieningen kunnen beschikken. “IP-ONE heeft bewezen samen met Priority businessvraagstukken om te kunnen zetten in effectieve oplossingen die voor zowel kleinere als grote bedrijven totale ontzorging op het gebied van vaste telefonie betekenen,” zei Bordes tijdens de uitreiking. Denis Wassenaar en Patrick van Gerven, directeuren van IP-ONE, zijn zeer vanzelfsprekend zeer content met de Priority Partner Award: “Het is een erkenning van de kwaliteit en service die wij het mkb bieden met onze Hosted Telefoniedienst, gebaseerd op de betrouwbare en flexibele VoIP oplossingen van Priority.”

Verhuizing

Per 1 oktober a.s. betrekt IP-ONE haar nieuwe bedrijfsruimte in het Crown Business Centre in Lisse, een monumentaal pand, plaatselijk bekend als de voormalige tuinbouwschool. Crown Business Centre Lisse valt onder de succesformule van De Raad Vastgoed. IP-ONE faciliteert voor een groot aantal Crown Business Centres in Nederland de infrastructuur en de volledige IP-Telefonie omgeving. Ons nieuwe adres wordt: Heereweg 345, 2161 CA Lisse. Postadres, telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd.

Over IP-ONE
IP-ONE bouwt aan een landelijke dekking en marktaandeel voor het leveren van IP-Telefonie diensten, en heeft zich gepositioneerd met een duidelijke focus op het gebied van Hosted IP-Telefonie oplossingen. Daarbij staat het ontzorgen van organisaties, met name in de zakelijke dienstverlening, op het gebied van vaste telefonie centraal. IP-ONE biedt deze bedrijven efficiënte bedrijfsprocesondersteunende toepassingen tegen vooraf bekende maandelijkse kosten en zonder investeringen. Meer informatie vindt u op www.iptelefonie.nl

Over Priority

Priority biedt innovatieve telefonie- data- en internetdiensten voor de zakelijke markt. Het richt zich vooral op geavanceerde spraakoplossingen en geïntegreerde data- en spraakdiensten. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiency kenmerken de diensten. Met een eigen netwerk levert Priority diensten over glasvezel, DSL en COAX. Daarbij maakt Priority gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals Priority VoIP, 088-bedrijfsnummers, Ethernet, Call Center-oplossingen en IP VPN. Branchegerichte oplossingen zijn bijvoorbeeld PIN over IP, de Calamiteitendienst (voor ziekenhuizen) of videoconferencing. Priority is 100% dochter van UPC Nederland/Liberty Global Inc.

Op September 28, 2009