AdRo Telecom


Nijverheidsweg 20 6662 NG Elst
0317-712090 Klik om te bellen

Over AdRo Telecom

AdRo Telecom is een jong en dynamisch adviesbureau.Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kostenbesparing op het gebied van vaste- en mobiele telefonie, datacommunicatie en energiediensten voor bedrijven. Met onze unieke scan analyseren wij, op basis van uw facturen , uw uitgaven. Deze scan wordt direct gekoppeld aan de tarieven van onze partners. De Telecomscan is voor iedereen die graag minder wil betalen voor zijn of haar telecomdiensten , elk bedrijf , van 1 tot... personen kan bij ons terecht. Voor de goede orde: Dit advies is geheel vrijblijvend en kost u niets.Wist u dat besparen van meer dan 40% eerder regel dan uitzondering zijn !

Als onafhankelijk aviseur leveren wij naast DSL en kabel ook glasvezel aan.Wij kunnenvoor u een geheel traject voor bv. een (VOIP) telefooncentrale of datanetwerk verzorgen.

Wij werken met zelfstandig consultants waardoor u altijd uw eigen contactpersoon hebt. Als kleinschalige organisatie kunnen wij snel schakelen en u de juiste service geven. Ons motto is dan ook:

"Betrouwbare kwaliteit gecombineerd met uitstekende service tegen de beste prijs"

AdRo Telecom in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Datanetwerken
Energie
GSM Gateway
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van abonnementen
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

AdRo Telecom


Nijverheidsweg 20 6662 NG Elst
0317-712090 Klik om te bellen