AdRo Telecom


Nijverheidsweg 20 6662 NG Elst
0317-712090 Klik om te bellen

Over AdRo Telecom

AdRo Telecom is een jong en dynamisch adviesbureau.Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kostenbesparing op het gebied van vaste- en mobiele telefonie, datacommunicatie en energiediensten voor bedrijven. Met onze unieke scan analyseren wij, op basis van uw facturen , uw uitgaven. Deze scan wordt direct gekoppeld aan de tarieven van onze partners. De Telecomscan is voor iedereen die graag minder wil betalen voor zijn of haar telecomdiensten , elk bedrijf , van 1 tot... personen kan bij ons terecht. Voor de goede orde: Dit advies is geheel vrijblijvend en kost u niets.Wist u dat besparen van meer dan 40% eerder regel dan uitzondering zijn !

Als onafhankelijk aviseur leveren wij naast DSL en kabel ook glasvezel aan.Wij kunnenvoor u een geheel traject voor bv. een (VOIP) telefooncentrale of datanetwerk verzorgen.

Wij werken met zelfstandig consultants waardoor u altijd uw eigen contactpersoon hebt. Als kleinschalige organisatie kunnen wij snel schakelen en u de juiste service geven. Ons motto is dan ook:

"Betrouwbare kwaliteit gecombineerd met uitstekende service tegen de beste prijs"

AdRo Telecom in het kort

Diensten

ADSL & Kabel
Datanetwerken
GSM Gateway
Installatie van telefooncentrales
IP telefonie
Verkoop van abonnementen
Verkoop van telefooncentrales
Verkoop van telefoontoestellen

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

AdRo Telecom


Nijverheidsweg 20 6662 NG Elst
0317-712090 Klik om te bellen